Sunday, April 11, 2010

:: Lets drink more water ::


Sweetnya tumbler ni...ini adalah collection tupperware aku yang kedua...kat tganu orang panggil 'bocong'...terkejut aku bila mula-mula dengar...igtkan pocong...
so after ni, aku berazam akan minum lebih banyak air masak untuk menyingkirkan bahan-bahan toksin dalam badan aku ni....so far aku dah improve skit...dah byk kali gak ulang-alik gi pantry untuk amik air....so tumbler ni akan buat aku lebih suka untuk minum air....ha...lupa plak...dealer tupperware ni suh masuk nama dia dalam blog ni...nama dia taraaa...Kak Zan....my ofismate merangkak orang yang duduk dekat depan workstation aku...merangkap kakak yang suka gelakkan aku, merangkap kakak yang aku suka kaco....
Teringat member yang tgh on diet skang, apa progress dia ek....rasa cam lari dari track je....huhu~

5 comments:

Anonymous said...

cik zazi

how can i get those beautiful tapauwer?

just hit me....

zazi said...

buy~

Anonymous said...

hahaha....

thats not my really expected answer. BTW is it worth for RM25 for the tapauwear tu?

zazi said...

i think so...1st because of the quality, 2nd because of the whole life guarantee, 3rd because its cute and can encourage me to drink more~ dont u think so?

Anonymous said...

kahkah diet~ oh bocong~~