Thursday, May 5, 2011

3 hari jadi garfield

Masuk keje dalam keadaan yang mengantuk. Dalam tiga hari ni, waktu tengah hari, memang waktu nap aku. Tak tau la kenapa. Sangat mengantuk. Mungkin kerana trip yang sangat pack dan kurang rehat. Mungkin juga kan. Jadi, minggu ni mood pun asyik swing je. Mata kuyu macam garfield. Nak berborak pun takde mood. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sebenarnya, ada rasa sedikit rasa bersalah pada Add, kerana belum pos hadiah harijadinya. Aku yang janji nak bagi hadiah, tapi sampai sekarang dah lebih sebulan, tapi masih belum pos. Maaf. Belum siap buk. Memang tak cantik pun hasil yang aku buat ni tapi it takes time and mood as well. Kadang-kadang masa dan mood tu tak datang serentak, jadi lambat la jadinyer. Kiranya, dah bukan hadiah harijadi, tapi a gift for a friend. Hopefully, my apology accepted. Tak perlu tunggu, it will arrive to u someday, insyaAllah.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kadang-kadang rasa menyampah pada orang lelaki. Kenapa plak? Sebab ada segelintir lelaki ni yang tak tahu nak menghargai perempuan. Dia ingat selama-lamanya perempuan ni akan tunggu dia ke? Err, macam la bagus sangat. Aku kesian kat perempuan yang setia menunggu lelaki yang macam ni. Rasa sayang dah mengatasi segala-galanya. Tahap kesabaran memang kena tinggi. Kenapalah lelaki jenis ni kejam sangat? Kalau dah takde perasaan or memang takde niat pun nak kahwin dengan perempuan yang setia menunggu ni, kenapa memberi harapan palsu? Beritahu dari awal supaya perempuan yang setia menunggu ni takkan lagi nak tunggu ko yang sengal ni. Kalau betul-betul nak berkahwin dan hidup bersama, cubalah buat sesuatu. Pergilah jumpa mak ayah dia. Umur ko tu pun bukannya makin muda, tapi makin tua. Tak faham aku lelaki spesies macam ni.  TOLONGLAH!

3 comments:

azrul_zameer86 said...

sape laki tu?

zazi said...

adalah....nasib baik yul tak...hehe...congratz...

aJLeaa said...

cehhhh ptt arrr ari2 i tunggu posmen dtg tau :p menci arrrr....