Monday, January 9, 2012

CEO in da office yo!

Assalamualaikum w.b.t.

Selamat tahun baru 2012. Dah 9 hari berlalu, apa cerita?

Nak cerita, minggu lepas hari sabtu (7 Jan 2012), pejabat Agensi al-Ridhwan telah menerima kunjungan daripada CEO Takaful Ikhlas, Dato' Haji Syed Moheeb Syed Kamaruzaman. Bertuah rasanya dapat jumpa dengan Dato' secara face-to-face. Orangnya sangat humble dan banyak bagi nasihat dan cerita kisah hidup dia dari kecil. Beliau seorang yang 'adventurous'. Sebelum pulang, sempat Dato' tanya, bila nak buat Full-time? InsyaAllah, one fine day!

Aku berdoa, aku akan berada dalam bidang ini secara serius satu hari nanti.

2 comments:

msinsiyur said...

salam..hye cik kak...lamanye menyepi..serius punye bz nie..;p

zazi said...

Tu la.. Bz dan bz...same as you,kan?
Sakit otak la,mcm time nak exam tu...
Keje, keje dan keje...never finish..until die la...
Nak sedapkan hati, selalu fikir, aku ni at least ada keje, dapat gaji, dapat makan sedap-sedap, orang yg xde keje atau keje yg susah lagi teruk. Bersyukurlah wahai cik Aziah oi!